top of page
IMG_0215-modified(1).png

Esteettiset palvelut


Ripsienpidennykset:

Kuuntelen aina asiakkaan toivetta, sekä huomioin asiakkaan omien ripsien kunnon ja silmien mallin ripsikuituja valitessani.

Klassinen

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen ripseen liimataan yksi yksittäinen ripsikuitu. Lopputulokseen voidaan vaikuttaa valitsemalla ripsikuitujen kaarevuus ja pituus halutulla tavalla. Klassinen ripsienpidennys on kuitenkin lopputulokseltaan luonnollinen, koska sillä ei vaikuteta ripsien tuuheuteen.

Tavoitteeni on tehdä klassisilla ripsienpidennyksillä täydellinen luonnollinen look.


Jos haluat katseeseesi piristystä ja näyttävyyttä, mutta kuitenkin pidät luonnollisesta ilmeestä etkä halua lopputuloksen olevan liian ilmeinen - tämä on oiva vaihtoehto sinulle.

Hybrid

Niin sanotuissa hybridiripsienpidennyksissä yhdistyy voluumi- sekä klassinen tekniikka, eli siinä käytetään sekä yksittäisiä kuituja, että viuhkoja. Vaihtelemalla yksittäisten kuitujen, sekä viuhkojen suhdetta, saadaan vaikutettua paljonkin lopputulokseen. Hybrideillä tehdään usein ns. rikottua tyyliä, jossa ripsien linja ei ole tasainen, vaan osa kuiduista erottuu linjasta tuoden ikäänkuin tuiketta katseeseen.

Volume

Volume ripsienpidennyksessä jokaiseen ripseen kiinnitetään viuhka. Näin saadaan omiin ripsiin huomattavastikin lisää tuuheutta. Viuhkojen runsaus, kaarevuus ja pituus vaikuttaa haluttuun malliin.

Ripsienpidennysten hoito

Ripsienpidennysten kesto riippuu useasta tekijästä. Erittäin tärkeää on huolellinen kotihoito, eli ripsien harjaus sekä niiden päivittäinen pesu ripsishampoolla. Ripsishampoolla saat esimerkiksi meikin, sekä öljyisyyden ripsistä pois hellävaraisesti.

Öljypitoisia kasvotuotteita suositellaan vältettävän silmien ympäristössä, sillä kulkeutuessaan ripsiin öljy voi liuottaa ripsienpidennysten liimausta irti.

Ripsienpidennysten huoltoväli on yksilöllinen, mutta suositeltavaa on huolto noin 3 viikon välein. Huoltovälin ollessa yli 3 viikkoa, on yleensä poistettava vanhat ja laitettava uudet ripset, jotta lopputulos pysyy kauniina ja siistinä.

Lash lift - ripsien kestotaivutus ja värjäys

Haluatko kauniin kaartuvat ripset vaivattomasti? Ripsien kestotaivutus on helppo tapa saada piristystä ilmeeseen. Ripsien kestotaivutuksessa käytetään hellävaraisia ja tutkittuja aineita, joilla saadaan pitkäkestoinen ja näyttävä, mutta luonnollinen lopputulos.

Ripsien kestotaivutus kestää noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen toimenpide voidaan uusia.

Brow lift - kulmien laminointi ja värjäys

Kulmien laminoinnissa muotoillaan kulmakarvat haluttuun malliin. Sillä voidaan saada kulmakarvoista runsaamman näköiset tai niihin esimerkiksi kohotetumpi ja kaarevampi malli.

Kulmien laminoinnin kesto on noin 5-8 viikkoa, jonka jälkeen toimenpide voidaan uusia.

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvat kauneudenhoitomenetelmät:

Kosmeettinen akupunktio

Terveys ja hyvinvointi heijastuvat kasvoihin ja ihoon. Kosmeettisella akupunktiolla pyritään parantamaan esteettisiä ongelmia ottaen huomioon terveys kokonaisvaltaisesti. Esimerkiksi kasvojen ihon kuivuus, velttous, sameus, turvotus, juonteet tai esimerkiksi ihosairaudet kuten akne ja rosacea ovat tilanteita, joissa kosmeettisesta akupunktiosta voi saada apua. Kosmeettisella akupunktiolla voidaan myös rentouttaa pään alueen lihaksistoa, kuten jäykkiä puremalihaksia. Tällä on usein myös kosmeettinen vaikutus.

Hoidon aikana asiakkaan kasvoille laitetaan pikkuruisia, erityisesti kosmeettiseen tarkoitukseen soveltuvia akuneuloja. Hoito on rentouttavaa ja se on useimmiten koettu kivuttomaksi. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut.

Yin Your Skin® Pro kosmeettinen gua sha

Gua sha on yli tuhat vuotta vanha, kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomuoto, joka on hiljattain noussut johtotähdeksi tehokkaimpien kauneustrendien taivaalle. Ihonhoitotuotteet vaikuttavat vain ihon pintaan, mutta kosmeettisen gua shan vaikutukset yltävät ihoa syvemmälle – sinne, missä todelliset pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Kosmeettinen gua sha -hoito kasvoille tuo kasvojen iholle kiinteyttä, elinvoimaa ja kirkkautta, ja vähentää erittäin tehokkaasti turvotusta. Kosmeettinen gua sha on tehokas tuotteeton ihonhoidon metodi, jota säännöllisesti tekemällä voi vähentää käyttämiensä ihonhoitotuotteiden määrää. Se eroaa perinteisestä, kiinalaisen lääketieteen mukaisesta gua shasta, sillä menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha sekä elementit sidekudosmanipulaatiosta ja lymfahieronnasta. Kosmeettinen gua sha on siis erityisesti kauneudenhoitoon kehitetty menetelmä.

Kosmeettisen gua shan vaikutuksia kasvoille:

  • Aktivoi ihon verenkiertoa –> hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja –> iho uusiutuu nopeammin

  • Vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa –> kuona-aineiden kuljetus tehostuu

  • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta

  • Kirkastaa ja ”avaa silmiä”

  • Voi vähentää epäpuhtauksia

  • Voi vähentää pigmenttiläiskiä

  • Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa

  • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa

  • Poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille

  • Parantaa aineiden imeytymistä ihoon

Esteettiset palvelut: About Us
bottom of page