top of page

Xīn

Xīn on kiinankieltä ja tarkoittaa sydäntä. Sydänelimen lisäksi se merkitsee laajempaa filosofista ja energeettistä kokonaisuutta, johon kietoutuvat tietoisuus ja ykseys.

xinsymbol.jpg

Jasmina Kangasniemi

- Kiinalainen lääketiede ja akupunktio

- Keholähtöinen hyvinvointi- ja voimaantumisvalmentaja

- Joogaohjaaja, kehollisen työskentelyn ammattialinen

Työssäni kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion parissa keskiössä on läsnäoleva ja tasavertainen kohtaaminen toisen ihmisen kanssa.

Otteeni hoitamiseen on valmentajamainen. Tärkeintä on, että sinä asiakkaanani opit ottamaan käyttöösi oman sisäisen voimasi ja toimijuutesi hyvinvointisi ylläpitämisessä.

Kannattelen sinulle tilaa vahvistaa reittiä oman sisäisen äänesi ja kehoyhteytesi luokse. Kohtaan sinut ja kehosi kokonaisvaltaisesti - kunnioituksella ja herkkyydellä.

Olen ammatiltani koulutettu joogaopettaja, liikkeen ja kehollisuuden ammattilainen. Jatko-opinnoissani olen erityisesti syventynyt somaattiseen kehotyöskentelyyn, keholähtöiseen pedagogiikkaan, sekä anatomiaan.

Sekä joogan, että vastaanottotyön parissa ohjaan asiakkaitani löytämään kehollisia ja luovia väyliä tunteiden kierrättämiseen ja vapauttamiseen kehosta.

Jos sinulle jäi tunne, että saattaisin olla oikea hoitaja sinulle, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.

IMG_2544-modified.png

 

Suet Wong

- Kiinalainen lääketiede ja akupunktio

- Kosmeettinen akupunktio

- Urheiluhieroja opiskelija

 

 

Oma kiinnostus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista syttyi jo nuorena. Kahden kulttuurin välissä kasvaneena ihmettelin miksi vanhempani noudattivat Kiinalaisia elintapoja ja ruokailutottumuksia, jotka erosivat Suomalaisesta kulttuurista. Kysyin heiltä miksi tekivät niin ja eivätkä osanneet kertoa, mutta kuitenkin tiesivät että noudattamalla saavutetaan kehon tasapaino. Monelle asialle oli hyvä syy, kun taas monet olivat periytyneet heidän vanhemmiltaan. Tästä lähti oma syvä innostuminen selvittämään Kiinalaisen lääketieteen mysteerejä.  

 

Valmistuin 2023 kesäkuussa Kiinalaisen Lääketieteen Akatemian 3,5v koulutuksesta. Suoritin myös Kiinalaisen lääketieteen Akatemian järjestämän Mei Rong Kosmeettisten hoitotekniikoiden erikoistumisopinnot. Olen myös jooga-ohjaaja ja opiskelen parhaillaan Urheiluhierojaksi.

 

Otan sinut lempeästi vastaan juuri sellaisena kuin olet. Tervetuloa!

bottom of page