top of page

Jasmina Kangasniemi

- Kiinalainen lääketiede ja akupunktio

- Joogaohjaaja, kehollisen työskentelyn ammattialinen

Työssäni kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion parissa keskiössä on läsnäoleva ja tasavertainen kohtaaminen toisen ihmisen kanssa.

Otteeni hoitamiseen on valmentajamainen. Tärkeintä on, että sinä asiakkaanani opit ottamaan käyttöösi oman sisäisen voimasi ja toimijuutesi hyvinvointisi ylläpitämisessä.

Kannattelen sinulle tilaa vahvistaa reittiä oman sisäisen äänesi ja kehoyhteytesi luokse. Kohtaan sinut ja kehosi kokonaisvaltaisesti - kunnioituksella ja herkkyydellä.

Olen ammatiltani koulutettu joogaopettaja, liikkeen ja kehollisuuden ammattilainen. Jatko-opinnoissani olen erityisesti syventynyt somaattiseen kehotyöskentelyyn, keholähtöiseen pedagogiikkaan, sekä anatomiaan.

Sekä joogan, että vastaanottotyön parissa ohjaan asiakkaitani löytämään kehollisia ja luovia väyliä tunteiden kierrättämiseen ja vapauttamiseen kehosta.

Jos sinulle jäi tunne, että saattaisin olla oikea hoitaja sinulle, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.

IMG_2544-modified.png
Tarinamme: Welcome

Laura Holpainen

- Sertifioitu ripsiteknikko
- Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvien kauneudenhoitomenetelmien ammattilainen


Rakastan keskittymistä vaativaa ja pikkutarkkaa työtä. Minulla on visuaalista silmää ja hyvä estetiikantaju. Näitä puoliani saan hyödyntää tekemällä esteettisiä palveluita.


Kouluttautuneena ripsiteknikkona voit luottaa ammattitaitooni ja kykyyni arvioida, sekä toteuttaa juuri sinulle sopivan lopputuloksen - hellävaraisesti turvallisuutta ja hygieniaa noudattaen.

Kosmeettinen akupunktio ja kosmeettinen gua sha ovat luonnollisia kauneudenhoitomenetelmiä, jotka toimivat mainiosti myös rentoutumismielessä. Minulla on ymmärrystä sekä ihosta, että kasvojen anatomiasta. Näillä kosmeettisilla hoitomenetelmillä voin auttaa sinua niin ihonhoidon, kuin vaikka kasvojen ja pään alueen lihasten jännityksien kanssa.

Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani läsnäolevasti ja kunnioituksella, sekä kehittyä jatkuvasti taitavammaksi työssäni.

IMG_2557-modified.png
Tarinamme: Welcome
bottom of page