top of page

Xīn

Xīn on kiinankieltä ja tarkoittaa sydäntä. Sydänelimen lisäksi se merkitsee laajempaa filosofista ja energeettistä kokonaisuutta, johon kietoutuvat tietoisuus ja ykseys.

xinsymbol.jpg

Jasmina Kangasniemi

- Kiinalainen lääketiede ja akupunktio

- Keholähtöinen hyvinvointi- ja voimaantumisvalmentaja

- Joogaohjaaja, kehollisen työskentelyn ammattialinen

Työssäni kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion parissa keskiössä on läsnäoleva ja tasavertainen kohtaaminen toisen ihmisen kanssa.

Otteeni hoitamiseen on valmentajamainen. Tärkeintä on, että sinä asiakkaanani opit ottamaan käyttöösi oman sisäisen voimasi ja toimijuutesi hyvinvointisi ylläpitämisessä.

Kannattelen sinulle tilaa vahvistaa reittiä oman sisäisen äänesi ja kehoyhteytesi luokse. Kohtaan sinut ja kehosi kokonaisvaltaisesti - kunnioituksella ja herkkyydellä.

Olen ammatiltani koulutettu joogaopettaja, liikkeen ja kehollisuuden ammattilainen. Jatko-opinnoissani olen erityisesti syventynyt somaattiseen kehotyöskentelyyn, keholähtöiseen pedagogiikkaan, sekä anatomiaan.

Sekä joogan, että vastaanottotyön parissa ohjaan asiakkaitani löytämään kehollisia ja luovia väyliä tunteiden kierrättämiseen ja vapauttamiseen kehosta.

Jos sinulle jäi tunne, että saattaisin olla oikea hoitaja sinulle, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.

bottom of page